اجرای سازه های LSF

اجرای سازه های LSF

اجرای سازه های LSF ، سازه LSF چیست و چگونه اجرا می شود؟ سازه LSF، سازه ای پیش ساخته و سبک محسوب می شود . در کارخانه و بر پایه طرح معماری ساختمان تولید می شود . سپس با استفاده از سایر اتصالاتی چون بولت‌ها و پیچ‌های سرمته ای در محل مورد نظر نصب می شود.

اجرای سازه های LSF

سازه LSF چیست؟

ساختار اسکلت فلزی سبک (LSF) یا همان سازه ال اس اف یک سیستم ساختمانی سبک است که بر اساس افزایش تعداد اجزای باربر سیستم باربری سازه را امکان پذیر می‌سازد. اساس کار در سیستم LFS توسط عناصر گل میخ ها و مسیرها شکل می گیرد . اسکلت اصلی سازه ترکیبی از اجزای فولاد گالوانیزه نورد سرد شکل می گیرد . از پروفیل های C ، U و Z در این سیستم استفاده می شود که توسط پیچ و مهره یا پیچ های سر ویفر (خود حفاری) بهم متصل می‌شوند.

سازه ال اس اف (LSF) مدلی از سازه های سبک وزن بوده که قابلیت کاهش وزن پایه های ساختمان به همراه اضافه کردن بلندای ساختمان را دارند. سازه های ال اس اف (LSF) از استیل های کم وزن تولید می گردد. این سازه ها با ارائه راهکار های کارآمد و مقرون به صرفه، به راحتی هر چه تمام تر در کنار ساختمان های قدیمی قرار می‌گیرند و با هر نوع مصالح و دکوراسیونی مطابقت دارند. و به عنوان یک نکته مهم این سازه‌ها زمان خیلی کمی را جهت نصب و اجرای ساختمان صرف می‌نمایند.

اجرای سازه های LSF

چگونگی اجرای سازه های LSF

در اجرای سازه LSF مانند سیستم‌های دیگر ساختمان سازی ابتدا طرح های معماری و سازه ای و در نهایت نقشه های اجرایی تهیه می شود . سپس اجرای سیستم براساس آن ها صورت می گیرد.

مراحل اجرای سیستم LSF به شرح زیر می باشد:

شالوده

برای نصب و برپا کردن دیوارها در سیستم ال اس اف، ابتدا نواری به عمق ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر اجرا می شود.طراحی شالوده بایستی به صورتی انجام گیرد تا تمام بارهای وارده به دیوار به طور صحیح انتقال داده شود.با توجه به عواملی چون نوع و ارتفاع ساختمان، مقدار بار وارده و ظرفیت باربری خاک، می توان میزان ابعاد شالوده را دریابیم.اجرای شالوده در هر شرایطی قابل اجرا بوده و هیچ گونه محدودیتی در رابطه با جنس و شیب زمین وجود ندارد.

دیوار

برای انجام مراحل اجرای LSF انکربولت هایی از قبل کار گذاشته می شود. در این قسمت ابتدا تراک‌های کف بر روی این انکربولت‌ها نصب می شوند سپس به صورت کشویی استادها داخل تراک کف قرار می گیرند.تراک به اعضای افقی که به صورت کشویی از بالا و پایین استادها را در برمی گیرند گفته می شود .

اجرای سازه های LSF

منظور از استادها، اعضای قائم و اصلی برپایی دیوارها می باشند. که در سیستم های سازه‌ ای وظیفه آن ها تحمل بارهای ثقلی می باشد.از اجزای تشکیل دهنده دیوارهای باربر و غیر باربر در سیستم‌های ساختمانی LSF می توان به استادها و تراک‌ها اشاره کرد که بارهای عمودی و جانبی را به صورت پانلی به تکیه گاه انتقال می دهند.

اجرای سازه های LSF

از دیوارهای باربر به عنوان نگهدارنده نمای خارجی بنا، انتقال دهنده بارهای عمودی ساختمان، جذب کننده بارهای جانبی ساختمان (مثل باد و زلزله) استفاده می شود.معمولا از دیوارهای غیر باربر، برای جداسازی فضاهای داخلی بنا استفاده می شود.معمولا استادهای فولادی را برای عبور دادن تاسیسات از قبل سوراخ کاری می کنند. سپس از بالا و پایین با فواصل ۴۰ یا ۶۰ سانتی متری به تراک ها اتصال داده می شود.

معمولا برای بادبندی دیوارها، استادهای فولادی به تراک‌های فولادی اتصال داده می شود سپس با نصب پانل های گچی به شکل پانلی ساخته می شوند.این شیوه ساخت در صورتی که بخواهیم بادبند اضافه کنیم، برای مقاومت آن در برابر بارهای جانبی (از جمله بارهای حاصل از باد و زلزله) بسیار مناسب می باشد.

اجرای سازه های LSF

سقف

در سیستم ال اس اف از شیوه های اجرایی گوناگونی برای سقف‌ها و بام‌ها استفاده می شود. به گونه‌ای که انواع بام‌ها قابل اجرا هستند.

دو نوع از متداول ترین روش های اجرای بام به شرح زیر است.

  • استفاده از خرپاهای سقفی که از قسمت جلو تا عقب بنا را پوشش دهی می کنند.
  • استفاده از سیستم تیرریزی مسطح که برای اجرای سقف‌ها بین تکیه گاه ها یا دیوارهای باربر مشترک، مورد استفاده قرار می گیرد.

تیرریزی‌ها معمولا در ساخت و ساز سقف‌های میانی در سیستمLSF، در امتداد استادهای دیوار انجام می شود.برای پوشش دهی این سقف‌ها از بتن ریزی یا نصب تخته های چوبی یا گچی انجام می گیرد.در مناطق زلزله خیز یا مناطقی که وزش باد شدید باشد قاب سقف را باید مهاربندی کرد.

اجرای سازه های LSF

اجرای سازه های LSF تاسیسات

مقاطع CFS در واقع به عنوان تیرچه‌های سقف یا استادهای دیوار مورد استفاده قرار می گیرد این مقاطع دارای سوراخ‌هایی می باشند که برای عبور و نصب تاسیسات از آن‌ها استفاده می شود.به علت پیش ساختی سیستم LSF امکان دسترسی به اتصالات جهت تعمیر، ترمیم و یا تعویض برخی قطعات به سادگی وجود ندارد .

آرتا استیل تهران متخصص واردات و توزیع انواع ورق های آلیاژی، استنلس استیل و فولاد ضد زنگ، میلگردهای استنلس استیل، لوله و پروفیل و ورقهای فنری، آمادگی خود را جهت همکاری و تأمین کلیه مقاطع فولادی و استنلس استیل به صنعتگران محترم اعلام می دارد. همچنین شما به راحتی می‌ توانید با کارشناسان ما تماس و نسبت به ثبت سفارش خود اقدام نمایید .

نظر دهید

Phone icon
Call Now Button